Doe nu de test:

Welke jobs matchen met jouw skills?

Via onderstaande test gaan we op zoek naar het vakgebied dat jou op het lijf geschreven is. Via maximum 4 vragen kom je het snel te weten. Let’s go.

Vraag 1

Rustig stilzitten achter een bureau laat je liever over aan anderen. Jij bent het liefst fysiek bezig.
Communicatie is voor jou part of the job. Gesprekken met klanten, meetings en telefoontjes schrikken je niet af. Integendeel.
Jij bent een digitale krak. Code is jouw tweede moedertaal en je houdt ervan om projecten vanaf nul op te zetten of om problemen op te sporen en vakkundig te fixen.
Jij kan mensen lezen als geen ander en krijgt jouw boodschap verkocht aan iedereen, ongeacht de situatie: je ouders, je vrienden, maar ook aan een onbekende klant.
Mensen kunnen hun geheimen gerust aan jou vertellen, want jij weet perfect hoe je met gevoelige informatie moet omgaan. Op de werkvloer of thuis, discretie is jouw tweede naam.
Problemen zie jij als opportuniteiten, obstakels als interessante uitdagingen. Jij denkt graag strategisch mee na over de zaken en analyseert ze als de besten om.
Je hebt niet alleen een stevige werklust, maar ook een vlotte babbel. Jij werkt daarom het liefst omringd door andere mensen.
Jouw twee handen, meer heb je niet nodig om het verschil te maken. Bovendien doe je niets liever dan dingen bouwen of herstellen.
Avond- of weekendwerk? Jij neemt het met plezier aan, want jij hebt graag een flexibele agenda. Met alle voordelen van dien.
Niets zo leuk als werken in open lucht. Een kleine regenbui, die krijgt jou niet klein.
ICT
Jij bent op je best achter de pc. Code is je favoriete taal en je tovert met software. Een job binnen de ICT-sector lijkt je helemaal op het lijf geschreven.
Accountant
Heb je al eens nagedacht over werken met getallen? Binnen de accounting maak je zo een wereld van verschil voor je klanten.
Administratie
Een job in de administratie is jouw ding. Dankzij jouw zin voor structuur en nauwkeurigheid zorg je dag in dag uit voor een vlotte flow op de werkvloer.
HR
Jij bent iemand die zich snel betrokken voelt met de mensen binnen een bedrijf. Als HR-werknemer ben jij – dankzij jouw discretie en communicatieve skills - een belangrijk aanspreekpunt op vlak van personeelsgerelateerde zaken.
Commercieel
Jij bent overtuigend als geen ander en kan bij wijze van spreken alles verkopen aan iedereen. Jij lijkt ons uit het juiste hout gesneden voor de sales.
Marketing
Communicatief, overtuigend én een strategisch denker? Jij verkoopt niet alleen, je helpt het verkoopproces ook mee optimaliseren. Jouw skills passen perfect bij een job in de marketing.
Horeca
Jij ziet dat jouw klanten iets nodig hebben nog voordat ze het zelf beseffen. Jij wil hen helpen om hen een leuke, ontspannende tijd te bezorgen. Jij vindt zeker jouw ding binnen de horecasector.
Schoonmaak
Twee handen, vrijheid in je werkuren en een duidelijke opdracht. Als schoonmaker zorg jij voor een piekfijne woon- of werkomgeving.
Logistiek
Jij ziet een logistieke job wel zitten, ook ’s avonds of in het weekend. Magazijnier, orderpicker, heftruckchauffeur, ... Logistiek staat voor variatie en doorgroeimogelijkheden.
Productie & techniek
Jij bent een handige harry en werkt het liefst met een dak boven je hoofd .Jouw technische skills passen volgens ons perfect bij een job in de productie of techniek.
Bouw
Van fundering tot afwerking. Weer of geen weer. Iets bouwen of herstellen schenkt jou heel wat voldoening. Jouw handen en werklust schreeuwen om een job in de bouwsector.
Volgende

Actief Interim ziet het anders

Bedrijven zijn meer dan ooit op zoek naar getalenteerde en gemotiveerde werkkrachten. Diploma’s zijn allang niet meer allesbepalend. Net daarom kiezen we er bij Actief Interim voor om jou als schoolverlater outside the box te begeleiden.
Zodat je ook zelf op een andere manier leert nadenken over jouw carrièremogelijkheden.

© Actief Interim 2023 | Privacy statement |
GDPR | Cookies | Erkenning